A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Шляхи професійного зростання педагогічних працівників

Дата: 08.09.2022 16:43
Кількість переглядів: 200

Професійні спільноти – це цінний ресурс, який дає змогу вчителям постійно ділитися досвідом, підтримувати одне одного, обговорювати нові ідеї, шукати шляхи подолання професійних труднощів, відчуваючи, що вони є частиною колективу однодумців, всупереч розбіжності в деяких питаннях та поглядах.

8 вересня 2022 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмила Боковець провела онлайн-засідання для вчителів історії та географії на тему «Оновлені можливості для професійного зростання. Новий формат роботи професійних спільнот».

Консультант наголосила на  основих функціях Центру професійного розвитку педагогічних працівників, закрема на особливостях проведення консультування та координуванні  роботи професійних спільнот учителів.

Людмила Боковець  зазначила, що на законодавчому рівні участь педагогів у професійних спільнотах виключно добровільна,   вчителі  мають право обирати самостійно чи  бути учасником профспільноти чи ні.

Керівники професійних спільнот вчителів історії та географії Бондаренко Неля Володимирівна та Ященко Сергій Петрович ознайомили присутніх з  інстуктивно-методичними рекомендаціями щодо організації освітнього процесу та викладання навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти у 2022/2023 навчальному році

 



« повернутися

Вхід для адміністратора