A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Професійні спільноти - погляд під новим кутом

Дата: 09.09.2022 15:43
Кількість переглядів: 144

9 вересня 2022 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Сергій Юрченко провів онлайн-засідання для вчителів хімії та біології на тему «Оновлені можливості для професійного зростання. Новий формат роботи професійних спільнот» 

Загалом результатом розвитку професійної компетентності вчителя є впровадження інноваційних педагогічних технологій, розробка й проведення уроків з використанням мультимедійних засобів, активна участь у різноманітних методичних заходах, створення навчальнодидактичних матеріалів нового покоління, творче вдосконалення й розвиток, самооцінка власної роботи.

Саме з цією метою педагоги об'єднуються в професійні спільноти, де участь – це не прізвище в списках, це ідея, питання, проблема, з якою педагог прийшов у спільноту з надією розв’язати це питання в колі однодумців. За підтримки консультанта вони вибудовують спільно траєкторію руху учасника (учасників), яка у роботі і навчанні педагога приведе до кінцевої точки – розвитку тієї чи іншої компетентності (за профстандартом), яку учасник хотів здобути (з цією метою і прийшов у профспільноту).



« повернутися

Вхід для адміністратора