A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Схвалення нового Положення про професійні спільноти

Дата: 29.09.2022 10:33
Кількість переглядів: 263

27 вересня 2022 року команда Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради провела чергове офлайн-засідання для  вчителів громади на тему «Оновлені можливості для професійного зростання. Новий формат роботи професійних спільнот».

Під час засідання присутніми педагогічними працівниками був схвалений проєкт Положення про професійні спільноти педагогічних працівників закладів освіти Гребінківської міської територіальної громади з урахуванням внесених змін та пропозицій.

Дане Положення передбачає, що професійна спільнота існує не задля паперового звіту та фіктивної роботи, а для виявлення творчих, небайдужих, креативних вчителів-предметників, створення позитивного середовища для народження нестандартних ідей, уроків, обміну думками, для підтримки молодих педагогів, для підсилення власної ваги вчителя. Участь педагогічних працівників у роботі професійних спільнот здійснюється на добровільних засадах з метою особистого професійного зростання. Педагог має право добровільно обирати професійну спільноту, брати участь у її діяльності, виходити з профспільноти і за потреби приєднуватися до іншої.

Враховуючи вищезазначене, педагогічні працівники нашої громади з 27.09.2022 року починають працювати відповідно до нового Положення про професійні спільноти педагогічних працівників закладів освіти Гребінківської територіальної громади.

Шановні колеги! Запрошуємо до тісної та плідної співпраці.

Посилання на матеріали

 


« повернутися

Вхід для адміністратора