A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Засідання експертної ради "Дітям про безпечний інтернет"

Дата: 24.10.2022 11:03
Кількість переглядів: 140

21 жовтня 2022 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Алла Степанова провела практичне заняття у форматі засідання експертної ради для класних керівників закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради на тему «Дітям про безпечний інтернет».

Класний керівник – це та людина, яка турбується не тільки про навчання своїх учнів, а й переймається питаннями виховання та безпеки дітей. Сьогодні інтернет став невід’ємною частиною сучасного життя. Він надає простір для навчання, спілкування, дозвілля. Але містить при усьому цьому певні ризики, пов’язані з розповсюдженням шкідливого або небезпечного контенту. Тож практичне заняття розпочалося з виконання вправи «Контент: небезпечний, шкідливий, безпечний?» Класні керівники на конкретних прикладах з’ясовували, який саме матеріал може бути небезпечним для учнів і чому саме існують такі ризики. Потім педагоги працювали у окремих експертних групах, котрі готували рекомендації для учнів та їх батьків щодо основних правил безпечного користування інтернет-мережею.

Активну участь у роботі експертної ради взяли класні керівники закладів освіти Лариса Пікуль, Світлана Фойт, Людмила Федоренко, Тетяна Богуш, Ніна Лисенко.

Консультант також порекомендувала класним керівникам переглянути презентацію «Безпека дітей у інтернеті» від платформи «На урок». Даний матеріал можна використати для виховної години або на батьківських зборах. Переглянути презентацію можна за наступним покликанням: 

https://naurok.com.ua/prezentaciya-bezpeka-ditey-v-interneti-86359.html


« повернутися

Вхід для адміністратора