A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Компетентності керівника закладу освіти

Дата: 26.10.2022 13:15
Кількість переглядів: 145

Сьогодні в українському суспільстві є великий запит на якісні зміни, а ще більший – на людей, які спроможні розпочати ці зміни, кожен на своєму рівні відповідальності та в сфері діяльності. Бути професійним управлінцем ЗО – це не тільки мати власний досвiд  роботи керівника , але й виступати трансфoрматoром оновленого змісту oсвіти, освітніх технологій, фoрм та метoдів навчання, виховання й розвитку осoбистості, піклуватися про влaсну упрaвлінську діяльність, про впровадження елeментів новизни та оригінальності.

 

Директор Центру професійного розвитку педагогічних працівникі Гребінківської міської ради Наталія Олійник 25.10.2022 провела інтенсив-практикум для керівників ЗЗСО «Компетентності керівника закладу освіти». Захід відбувся у онлайн-форматі на платформі ZOOM з метою використання елементів інтерактиву в практичному кластері для активізації активності учасників заходу. Удосконалення  компетентностей керівника ЗЗСО відбувалося в робочих міні-групах, активну позицію в комунікації з колегами тримали: Наталія Бігун, Тетяна Ященко, Лариса Кохно, Леся Лещенко, Олексій Ічанський, Олександр Отченко, Юлія Тютюнник.

 

Сподіваємося, що інтенсив-практикум допоможе керівникам ЗО Гребінківської міської ради набути необхідних професійних  компетентностей для реалізації завдань освітньої реформи та забезпечення якості навчання учнів у закладах освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора