A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Онлайн-засідання «Окремі питання атестації педагогічних працівників 2022/2023 н.р. у період воєнного стану в Україні»

Дата: 02.11.2022 16:13
Кількість переглядів: 199

2 листопада 2022 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Сергій Юрченко провів онлайн-засідання «Окремі питання атестації педагогічних працівників 2022/2023 н.р. у період воєнного стану в Україні» для педагогів Гребінківської громади.

 

Під час заходу педагоги громади отримали інформацію з наступних питань: підвищення кваліфікації педагогічних працівників у міжатестаційний період, умови та порядок присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань; вимоги до рівня професійної підготовки та кваліфікації педагогічних працівників для присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань; вимоги до написання власних методичних розробок, їх апробація та схвалення; практичні поради педагогічним працівникам з питань їхньої діяльності в міжатестаційний та атестаційний періоди, відповідність до професійного стандарту.

 

Учасники заходу працювали на платформі Google Meet, отримали матеріали заходу, розміщені на онлайн-дошці Padlet, для подальшої роботи за методикою «перевернутий клас».

 

 

Сделано на Padlet

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора