A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Атестація педагогічних працівників ЗЗСО у 2022-2023 н.р.

Дата: 04.11.2022 09:31
Кількість переглядів: 180

3 листопада 2022 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Алла Степанова провела вебінар на тему «Атестація педагогічних працівників ЗЗСО у 2022-2023 навчальному році».

Атестація стосується кожного педагогічного працівника закладу освіти, адже це система заходів, спрямованих на всебічне та комплексне оцінювання педагогічної діяльності вчителя, стимулювання підвищення рівня його професійної   компетентності, вдосконалення майстерності, розвитку творчої  ініціативи, забезпечення ефективності освітнього процесу.

Під час вебінару були розглянуті такі важливі питання як підвищення кваліфікації педагогічних працівників у міжатестаційний період, умови та порядок присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань, вимоги до рівня професійної підготовки та кваліфікації педагогічних працівників для присвоєння кваліфікаційних категорій відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників та професійного стандарту вчителя закладу загальної середньої освіти. Саме розділ 7 професійного стандарту містить опис професійних компетентностей вчителя відповідно до кваліфікаційних категорій педагога.

Також консультант звернула увагу на вимоги щодо написання вчителями, які атестуються на присвоєння педагогічного звання «вчитель-методист», власних методичних розробок та процедуру їх розгляду та схвалення.


« повернутися

Вхід для адміністратора