A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Онлайн-захід «Важливі питання атестації педагогічних працівників 2022-2023 н. р.»

Дата: 04.11.2022 16:18
Кількість переглядів: 150

4 листопада 2022 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмила Боковець провела онлайн-захід для вчителів іноземної мови, історії, географії, художньо-естетичного циклу та початкових класів «Важливі питання атестації педагогічних працівників 2022-2023 н. р.».

Відповідно до частини другої статті 54 Закону України «Про освіту» педагогічні працівники зобов’язані постійно підвищувати свій професійний і загальнокультурний рівні та педагогічну майстерність. Такий обов’язок урівноважується правом педагогічних працівників, визначеним у частині першій цієї статті, на вільний вибір освітніх програм, форм навчання, закладів освіти, установ і організацій, інших суб’єктів освітньої діяльності, що здійснюють підвищення кваліфікації.

Людмила Боковець під час проведення теоретичного заняття акцентувала увагу на наступних питаннях:

  • підвищенні кваліфікації педагогічних працівників у міжатестаційний період;
  • умовах та порядку присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань;
  • вимогах до рівня професійної підготовки та кваліфікації педагогічних працівників для присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань;
  • вимогах до написання  власних методичних розробок, їх апробації та схваленні;
  • практичних порадах  педагогічним працівникам з питань їхньої діяльності в міжатестаційний та атестаційний періоди;
  • професійному стандарті за професіями «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти», «Вчитель закладу загальної середньої освіти», «Вчитель з початкової освіти (з дипломом молодшого спеціаліста)».

Педагоги громади ознайомилися з теоретичним матеріалом заходу  розміщеним на онлайн-дошці Padlet, для подальшого обговорення та  застосування  під час практичних занять.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора