A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Практикум «Окремі питання атестації педагогічних працівників 2022/2023 н.р. у період воєнного стану в Україні»

Дата: 09.11.2022 15:39
Кількість переглядів: 140

9 листопада 2022 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Сергій Юрченко провів практикум «Окремі питання атестації педагогічних працівників 2022/2023 н.р. у період воєнного стану в Україні» для педагогів Гребінківської громади.

Умовою атестації педагогічних працівників є обов'язкове щорічне підвищення кваліфікації з урахуванням особливостей, визначених Постановою № 800 та Порядком підвищення кваліфікації та визнання результатів підвищення кваліфікації педагогічних працівниківназва ЗЗСО, затвердженого наказом закладу.

Загальна кількість академічних годин для підвищення кваліфікації педагогічного працівника закладу протягом п’яти років, яка оплачується за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, не може бути меншою за 150 годин, з яких не менше 10 % загальної кількості годин обов’язково повинні бути спрямовані на вдосконалення знань, вмінь і практичних навичок у частині роботи з учнями з особливими освітніми потребами. Ця вимога не розповсюджується на педагогічних працівників, які працюють перші п'ять років після закінчення закладу вищої освіти.

Педагоги громади: Світлана Шевченко, Світлана Головко, Леся Лещенко, Маргарита Циганенко мали змогу перевірити свої знання, попрацювавши в групі над поставленими питаннями спільно використовуючи Google Документ.



« повернутися

Вхід для адміністратора