A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Практичне онлайн-заняття "Професійний стандарт вчителя. Мовно-комунікативна та предметно-методична компетентності"

Дата: 16.11.2022 16:15
Кількість переглядів: 154

16 листопада 2022 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Сергій Юрченко провів практичне онлайн-заняття  на платформі ZOOM «Професійний стандарт вчителя. Мовно-комунікативна та предметно-методична компетентності» для педагогів Гребінківської громади.

Мета професійної діяльності вчителя полягає в організації навчання та виховання учнів під час здобуття ними повної загальної середньої освіти шляхом формування у них ключових компетентностей і світогляду на основі загальнолюдських і національних цінностей, а також розвитку інтелектуальних, творчих і фізичних здібностей, необхідних для успішної самореалізації та продовження навчання.

На першому онлайн-занятті з відповідного циклу педагоги мали змогу опрацювати матеріали та виконати практичні завдання індивідуально (в вгрупі) у спільному Google Документі. Після чого відбулося спільне обговорення.

Активними учасниками заходу були: Степаненко Марина, Ічанський Олексій, Нежива Алла, Дем’яненко Людмила, Нежива Сергій,  Лисенко Олександр.



« повернутися

Вхід для адміністратора