A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Майстер-клас "Сучасні онлайн-інструменти для роботи вчителя початкових класів"

Дата: 17.11.2022 09:46
Кількість переглядів: 514

16 листопада 2022 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради у плідній взаємодії з вчителем початкових класів Гребінківської гімназії Пікуль Ларисою Василівною організовано майстер-клас на тему «Сучасні онлайн-інструменти для роботи вчителя початкових класів».

Майстер-клас - це особлива форма навчального заняття, яка заснована на «практичних» діях показу і демонстрації творчого вирішення певного пізнавального та проблемного педагогічного завдання.

Сучасні онлайн-інструменти дозволяють учителю початкових класів виконувати такі завдання: здійснювати методичну й організаційну роботу, працювати дистанційно (у синхронному й асинхронному  режимах), створювати дидактичні та роздаткові матеріали, проводити опитування та організовувати оцінювання, організовувати проєктну діяльність, експериментувати, організовувати ігри та квести, займатися самоосвітою та підвищувати кваліфікацію.

Лариса Василівна взяла участь у роботі професійної спільноти педагогічних працівників Гребінківської громади «Віртуальна лабораторія анімацій та симуляцій на дистанційних уроках#ЗАЦІКАВЛЮЮУЧНЯ», працюючи над вдосконаленням  цифрової компетентності. Здобуті знання та вміння вчитель закріпила практично на своїх уроках та поділилася своїми здобутками з колегами.

Вчитель ознайомила присутніх з функціоналом платформ Mozaik Education та Learning, продемонструвавши використання даних онлайн-інструментів на своїх уроках.

Сучасні можливості ІКТ дозволяють педагогам не тільки організовувати освітній процес навіть за найскладніших умов, але й зробити його максимально продуктивним і цікавим для учнів. 

Під час заходу консультант Центру Людмила Боковець надала педагогам громади інформацію про доступні та ефективні онлайн-сервіси та вебінари з даної теми для вчителів початкових класів, розмістивши її на онлайн-дошці Padlet.

Сделано на Padlet

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора