A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Ефективна комунікація та культура мовлення

Дата: 21.11.2022 11:35
Кількість переглядів: 183

"Яке прекрасне рідне слово! Воно – не світ, а всі світи."

Володимир Сосюра

18  листопада 2022 року консультанти Центру професійного розвитку педагогічних працівників Людмила Боковець та Сергій Юрченко взяли участь у Всеукраїнському  онлайн-семінарі «Ефективна комунікація та культура мовлення».

Організаторами семінару виступили Міністерство освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, Центр професійного розвитку педагогічних працівників м. Києва, ГО «Ukraine Active», ГО «Рух Олександра Педана «JuniorS».

Спікери заходу: Грищенко Ірина Миколаївна, доктор наук з державного управління, професор кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва Національного університету біоресурсів і природокористування України; Тищенко Зара Робертівна, докторка філософії зі спеціальності «Філологія», учителька української мови ЗЗСО № 166 м. Києва; Полторацька Алла Яківна, завідувач сектору відділу наукового та навчального забезпечення змісту загальної та середньої освіти в Новій українській школі ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Організатори  заходу наголошували на актуальності  мовного питання в реаліях сьогодення, етиці  та  вимогах до культури  професійного спілкування. Під час заходу розглядалися особливості  вимови  та  правопису слів.

З записом онлай-заходу  можна ознайомитьсь за посиланням:  

https://youtu.be/tf4q3MhVWHQ



« повернутися

Вхід для адміністратора