A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Інструменти дистанційного навчання для педагогів ЦПО

Дата: 23.11.2022 08:55
Кількість переглядів: 134

Позашкільна освіта – невід’ємна і важлива складова системи освіти, метою і завданням якої є розвиток здібностей дітей та молоді у сфері освіти, науки, культури, фізичної культури і спорту, технічної та іншої творчості, національно-патріотичне виховання, формування моральних цінностей, здобуття первинних професійних знань, вмінь і навичок, необхідних для соціалізації, подальшої самореалізації та професійної діяльності.

Для створення безпечних умов навчання у період воєнного стану заклади позашкільної освіти обирають різні форми організації освітнього процесу в залежності від безпекової ситуації. З метою забезпечення якісного освітнього процесу у ЦПО та для ознайомлення педагогічних працівників з теоретичними відомостями і особливостями застосування методів та інструментів дистанційного навчання консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Алла Степанова провела практичні заняття у рамках навчального курсу «Організація роботи у дистанційному форматі та інструменти діяльності педагогічних працівників ЦПО». Протягом двох днів, 18 та 22 листопада, педагоги навчалися працювати на платформі Google Classroom, створювати зустрічі у Google Meet, оволодівали практичними вміннями додавати відео з ПК, телефону та Youtube, наповнювати курс різними завданнями.

Проведене навчання стало ще одним кроком на шляху опанування необхідними інструментами цифрової грамотності та підвищення професійного рівня педагогічних працівників Центру позашкільної освіти нашої громади.


« повернутися

Вхід для адміністратора