A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Оновлення функціоналу середовища Google Meet: «Практикум використання дошки Miro на уроках в дистанційному форматі»

Дата: 25.11.2022 15:44
Кількість переглядів: 357

25 листопада 2022 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Сергій Юрченко провів онлайн-захід щодо оновлення функціоналу середовища Google Meet «Практикум використання дошки Miro на уроках в дистанційному форматі» для педагогів Гребінківської громади.

Онлайн-заняття - це нова реальність. І дошка для викладання вимагає заміни. Тепер для організації дистанційного навчання необхідна віртуальна інтерактивна дошка.

Віртуальна дошка - це сервіс, який працює як дошка для спільної роботи онлайн. Робота онлайн дошки виглядає так: у вас є робочий простір, "білий аркуш", на якому ви можете виконувати якісь дії. Одночасно з вами в режимі реального часу цей робочий простір і всі зміни на ньому бачать люди, яким ви надали доступ. Базово це працює як програма для малювання онлайн, але з додатковими функціями, які допоможуть організувати онлайн- роботу з класом на дистанційному навчанні.

Сервіс Miro містить набір шаблонів, які допомагають структурувати навчальний матеріал. Чудово підходить для проведення мозкового штурму. Є можливість завантажувати документи, таблиці та зображення. Можна малювати схеми та графіки. Функціонал дошки суттєво полегшує вчителю виклад матеріалу, а учням - сприйняття та засвоєння знань.

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора