A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Крізь призму Професійного стандарту вихователя ЗДО

Дата: 30.11.2022 15:50
Кількість переглядів: 195

30 листопада 2022 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Алла Степанова провела чергове практичне заняття у рамках педагогічного вернісажу «Крізь призму Професійного стандарту вихователя ЗДО» для педпрацівників закладів дошкільної освіти «Теремок», «Барвінок» та сільських ЗДО.

Під час практичного заняття вихователі розглядали опис здоров’язбережувальної компетентності, яка передбачає вміння здійснювати профілактично-просвітницьку діяльність щодо безпеки життєдіяльності вихованців, оцінювати можливі ризики і небезпеки та попереджувати їх, надавати домедичну допомогу учасникам освітнього процесу.

Вихователі також виконували у группах практичні завдання, створюючи алгоритм проведення занять з вихованцями молодшої та старшої груп з питань безпеки життєдіяльності «Часом гра не доводить до добра» та «Один вдома».

Активно працювали директор ЗДО «Струмочок» Штацька Тетяна, вихователь ЗДО «Струмочок» Скляр Ірина, вихователь ЗДО «Теремок» Шпурик Вікторія.


« повернутися

Вхід для адміністратора