A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Онлайн-студія з елементами практикуму «Вивчення професійного стандарту вчителя. Емоційно-етична компетентність та компетентність педагогічного партнерства»

Дата: 05.12.2022 08:19
Кількість переглядів: 185

"Ми навчаємось для того, щоб удосконалювати себе." 

Конфуцій

Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства від 23.12.2020 року затверджено професійний стандарт за професіями "Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти", "Вчитель закладу загальної середньої освіти", "Вчитель з початкової освіти (з дипломом молодшого спеціаліста)".  

Професійний стандарт  містить опис професійних компетентностей учителя за кваліфікаційними категоріями – спеціаліст, спеціаліст другої категорії, спеціаліст першої категорії, спеціаліст вищої категорії. Документ надає змогу вчителям визначати чіткі орієнтири власного професійного розвитку.

2 грудня 2022 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмила Боковець провела педагогічну онлайн-студію з елементами практикуму для  вчителів ЗЗСО Гребінківської територіальної громади «Вивчення професійного стандарту вчителя. Емоційно-етична компетентність та компетентність педагогічного партнерства».

Людмила Боковець ознайомила присутніх з описом  професійних компетентностей вчителя відповідно до кваліфікаційних категорій педагогічних працівників, які зазначені в розділ VІІ профстандарту.

На третьому  онлайн-занятті педагоги  громади практично ознайомилися з емоційно-етичною компетентністю та компетентністю педагогічного партнерства, працюючи в групах з Google Документами на платформі ZOOM.

Найбільшу активність  виявили: Олександр Бахтін та Наталія Трипуз.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора