A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Майстер-клас «Сучасні онлайн-інструменти для роботи вчителя географії»

Дата: 08.12.2022 09:40
Кількість переглядів: 203

Якщо ви володієте знанням, дайте іншим запалити від нього свої світильники.

Т. Фулпер

Майстер-клас – ефективна форма розповсюдження власного педагогічного досвіду. Найчастіше в педагогічному співтоваристві під майстер-класом розуміють відкрите заняття, захід, презентацію досягнень педагога.

7 грудня 2022 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради у плідній взаємодії з Ященком Сергієм Петровичем, вчителем географії Слободо-Петрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Гребінківської міської ради та Терещенко Оксаною Миколаївною, вчителем географії Опорного закладу Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 Гребінківської міської ради організовано майстер-клас на тему «Сучасні онлайн-інструменти для роботи вчителя географії».

Давня мудрість говорить: «Хто стоїть на місці, той відстає». Можливості для різнобічного розвитку учня пропонують саме сучасні методики навчання і новітні технічні здобутки. Використання навчальних онлайн-платформ на сучасному етапі може бути втілено за допомогою багатьох сервісів, що використовуються в мережі Інтернет. Вони стимулюють в учнів інтерес до вивчення навіть найскладніших тем.

Спікери заходу  ознайомили присутніх з функціоналом корисних онлайн-сервісів  та поділилися практичними порадами щодо ефективного використання їх на своїх уроках.

Людмила Боковець доповнила виступи доповідачів, надавши додаткову інформацію щодо використання онлайн-ресурсів на уроках географії.


« повернутися

Вхід для адміністратора