A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Педагогічний вернісаж «Крізь призму Професійного стандарту вихователя ЗДО. Педагогічне партнерство. Психо-емоційна та морально-етична компетентності»

Дата: 13.12.2022 15:23
Кількість переглядів: 249

13 грудня 2022 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Алла Степанова провела четверте практичне заняття у рамках педагогічного вернісажу «Крізь призму Професійного стандарту вихователя ЗДО».

Під час практичного заняття вихователі розглядали опис компетентностей, які відносяться до трудової функції «Партнерська взаємодія з учасниками освітнього процесу», а саме: педагогічне партнерство, психо-емоційна та морально-етична компетентності. Ці компетентності передбачають здатність до ефективної співпраці, командної толерантної взаємодії і комунікації в професійній діяльності, вміння діяти на засадах партнерства та взаємної відповідальності, створювати сприятливі умови для усіх учасників освітнього процесу. Також педагоги виконували у групах практичні завдання, ділилися власним досвідом взаємодії з колегами та батьками вихованців.

Активно працювали вихователь ЗДО «Теремок» Шпурик Вікторія та директор ЗДО «Струмочок» Штацька Тетяна.


« повернутися

Вхід для адміністратора