A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Майстер-клас «Сучасні онлайн-інструменти для роботи вчителя художньо-естетичного циклу»

Дата: 14.12.2022 10:14
Кількість переглядів: 164

Єдиний шлях, що веде до знань – це діяльність.

Б. Шоу

В умовах сьогодення, з огляду на сучасні реалії, учитель повинен вносити в навчальний процес нові методи подачі інформації. Мозок дитини, налаштований на отримання знань у формі використання комп'ютерних мереж і онлайнових засобів,  набагато легше сприймає запропоновану на уроці інформацію за допомогою медіа засобів. 

Саме тому сьогодні широко використовуються цифрові технології, які дозволяють найбільш повно враховувати вікові особливості,  інтереси, нахили, здібності кожного учня. Сучасні дидактичні online-сервіси сприяють  формуванню особистості, яка має міцні знання з теми і здатна адаптуватися в умовах сьогодення. Широке використання цифрових технологій на уроках спонукає учнів до самостійної праці, творчого мислення та пошуку.

Такий процес навчання є досить привабливим і для вчителів: допомагає їм вчасно оцінити досягнення дитини, сформувати її «життєві компетентності, потрібні для успішної самореалізації в житті, навчанні та праці»(«Концепція нової української школи»)

13 грудня 2022 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмилою Боковець у плідній співпраці з вчителем мистецтва Опорного закладу Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 Гребінківської міської ради Полтавської області Богуш Тетяною Миколаївною проведено майстер-клас на тему  «Сучасні онлайн-інструменти для роботи вчителя художньо-естетичного циклу».

Майстер-клас — це форма заняття, яка дозволяє педагогу передавати досвід своєї роботи через пряме коментування й демонстрацію найефективніших методів, прийомів та форм педагогічної діяльності.

Тетяна Миколаївна взяла участь у роботі професійної спільноти педагогічних працівників Гребінківської громади «Віртуальна лабораторія анімацій та симуляцій на дистанційних уроках#ЗАЦІКАВЛЮЮУЧНЯ», працюючи над вдосконаленням  цифрової компетентності. Здобуті знання та вміння вчитель закріпила практично на своїх уроках та поділилася своїми здобутками з колегами.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора