A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Крізь призму Професійного стандарту вихователя ЗДО. Здатність до навчання впродовж життя. Інформаційно-комунікаційна компетентність

Дата: 30.12.2022 12:41
Кількість переглядів: 193

29 грудня 2022 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Алла Степанова провела п’яте практичне заняття у рамках педагогічного вернісажу «Крізь призму Професійного стандарту вихователя ЗДО» для педагогів закладів дошкільної освіти громади.

Під час практичного заняття вихователі розглядали опис компетентностей, які відносяться до трудової функції «Професійний розвиток та самовдосконалення», а саме: здатність до навчання впродовж життя та інформаційно-комунікаційна компетентність. Ці компетентності передбачають здатність здійснювати самооцінювання власної педагогічної діяльності та планувати і реалізовувати індивідуальний професійний розвиток, здатність орієнтуватися в інформаційному просторі, вміння ефективно використовувати ІКТ, електронні освітні ресурси, дотримуючись при цьому правил безпечної поведінки у цифровому середовищі Також педагоги виконували у групах практичні завдання відповідно до теми заняття.

Активно працювали директор ЗДО «Струмочок» Штацька Тетяна та директор ЗДО «Барвінок» Кадькало Альона.


« повернутися

Вхід для адміністратора