A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Мала академія наук України – осередок для талановитих учнів

Дата: 13.01.2023 14:08
Кількість переглядів: 138

Національний центр «Мала академія наук України» – середовище, яке створює умови для інтелектуального, духовного та творчого розвитку талановитих учнів. Відділення МАН по всій країні спрямовують свою діяльність на виявлення, розвиток і підтримку обдарованих, здібних до науки школярів. Учні МАН проводять науково-дослідницьку роботу у різних предметних галузях, активно залучаються до наукової діяльності. Досить часто це дозволяє визначитися із вибором майбутньої професії ще у шкільні роки.

Щороку МАН проводить Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН, який стає своєрідним святом-оглядом учнівського таланту, інтелекту та креативу.

12 січня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Алла Степанова провела вебінар на запит педагогічних працівників щодо умов участі у конкурсі та вимог до оформлення науково-дослідницьких робіт учнів. Підготовка до участі у конкурсі – досить складний і напружений процес як для учня, так і для його наукового керівника. Адже дослідницька робота повинна бути результатом власного дослідницького учнівського проєкту, містити конкретні дані особисто проведених дослідів, спостережень чи пошукової роботи та відображати власну позицію дослідника. А ще така робота – результат систематичних цілеспрямованих зусиль педагога-наукового керівника. Тож успішна участь у конкурсі МАН – це підсумок спільної діяльності вчителя і обдарованого учня.


   


« повернутися

Вхід для адміністратора