A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Особливості роботи з гіперактивними та агресивними дітьми

Дата: 18.01.2023 17:19
Кількість переглядів: 221

Гіперактивність у дітей – це поєднання симптомів, пов’язаних із надмірною психічною та моторною активністю. Чіткі межі цього синдрому важко провести, але, зазвичай, він діагностуєсться у дітей, що відрізняються імпульсивністю та неуважністю. Такі діти часто відволікаються. Для них характерна агресивність. Внаслідок цих індивідуальних особливостей гіперактивним дітям важко концентруватися на конкретних завданнях.

Агресивність – ситуативний стан, який характеризується афективними спалахами гніву чи злоби та імпульсивними проявами поведінки, спрямованими на об'єкт фрустрації, що став причиною конфлікту.

18 січня 2023 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради у плідній співпраці з працівниками інклюзивно-ресурсного центру Гребінківської міської ради: директором ІРЦ Трипуз Наталією Іванівною та фахівцем ІРЦ Окладною Людмилою Анатоліївною організовано та проведено  вебінар з елементами з практикуму «Особливості роботи з гіперактивними та агресивними дітьми».

Спікери заходу надали чіткі практичні поради, вправи та рекомендації  педагогічним працівникам громади у роботі та спілкуванні з гіперактивними дітьми та дітьми, схильними до агресивної поведінки.


Відеозапис заходу


 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора