A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Віртуальні екскурсії Україною як засіб навчання та формування громадянської свідомості школярів

Дата: 20.01.2023 14:09
Кількість переглядів: 126

"Щоб не перетворити дитину в склад знань, комору правил та формул, треба вчити її мислити."
В. Сухомлинський

Громадянська свідомість – це усвідомлення себе частиною  конкретної держави, повага до її символів, органів та інституцій, відчуття причетності до її історії та культурного надбання, а також наявність в індивіда способів мислення, ціннісних та ідеологічних орієнтирів, які спрямовані на бачення себе частиною цієї держави та необхідності будування спільного з нею майбутнього.

20 січня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмила Боковець провела вебінар «Віртуальні екскурсії Україною як засіб навчання та формування громадянської свідомості школярів» .

Віртуальні екскурсії є чудовим інструментом для класної та позаурочної роботи як в умовах дистанційного, так і змішаного формату навчання. Крім того, їх можна використовувати й для виховної роботи, формування громадянської свідомості та національної ідентичності школярів.

Під час  проведення заходу Людмила Боковець  ознайомила педагогів громади  з цікавими та корисними інструменти для проведення віртуальних екскурсій, а також способами їх використання на уроках та в позаурочний час.


Матеріали вебінару: Віртуальні екскурсії Україною як засіб навчання та формування  громадянської свідомості школярів (презентація)



« повернутися

Вхід для адміністратора