A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Професійна освіта онлайн: учням, педагогам, батькам

Дата: 26.01.2023 16:05
Кількість переглядів: 147

"Сродна праця – це найсолодша в світі річ."

Григорій Сковорода

25 січня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степанова Алла провела презентацію платформи «Професійна освіта онлайн» для класних керівників 9-11класів закладів загальної середньої освіти громади. Адже саме класні керівники – це ті люди, до яких старшокласники досить часто звертаються за порадами стосовно вибору майбутньої професії.

Нова платформа «Професійна освіта онлайн» діє у рамках проєкту «Всеукраїнська школа онлайн». Мета платформи – забезпечення рівного, вільного і безоплатного доступу користувачів до якісних та актуальних навчальних матеріалів у сфері професійної освіти. Це майданчик
для навчання робітничим професіям для усіх охочих. А учні старших класів мають можливість ознайомитися з особливостями сучасного ринку праці, знайти цікаві пропозиції щодо курсів з різних спеціальностей.

Платформа пропонує актуальні курси не тільки для учнів, а й для педагогів. Наприклад, «Робота з дітьми в кризових ситуаціях», «Інформаційно-цифрова компетентність: створення цифрового контенту» та інші.

Тут представлений також навчальний курс для набуття таких важливих нині «soft skills» (м’яких навичок), котрий складається з 33 тематичних підрозділів, кожний з яких присвячений розвитку конкретної навички. Курс містить 72 практичні та теоретичні блоки з різними завданнями.

Тож кожен старшокласник (і не тільки) зможе знайти на платформі саме той актуальний матеріал, котрий буде для нього цікавим і корисним.


Матеріали вебінару: Професійна освіта онлайн: учням, педагогам, батькам (презентація)


 


« повернутися

Вхід для адміністратора