A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Вступ-2023: національний мультипредметний тест

Дата: 02.02.2023 16:34
Кількість переглядів: 184

2 лютого 2023 року відбувся вебінар для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти на тему «Вступ-2023: національний мультипредметний тест».

Консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степанова Алла охарактеризувала модель національного мультипредметного тесту 2023 року, представлену на сторінках сайту Українського центру оцінювання якості освіти.

У цьому році НМТ буде складатися з двох обов’язкових предметів та одного предмету на вибір абітурієнтів. Обов’язкові предмети – це українська мова та математика. Учасники тестування обирають третій предмет із переліку: історія України, іноземна мова (англійська, німецька, французька, іспанська), фізика, біологія, хімія.

Реєстрація на участь проходитиме у квітні. Український центр оцінювання якості освіти забезпечить безпаперову реєстрацію, а вступники матимуть змогу скористатися спеціальним сервісом на кожному з етапів реєстрації.

Передбачено проведення двох сесій НМТ: основної у червні та додаткової у червні – липні. У додатковій сесії тестування зможуть узяти участь ті вступники, які з поважних причин не пройшли тестування під час основної сесії.

Також консультант ознайомила учасників вебінару із блоками завдань з кожного предмета НМТ.


Матеріали вебінару: Вступ 2023: національний мультипредметний тест (презентація)

Відеозапис вебінару



« повернутися

Вхід для адміністратора