A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Використання інтерактивних аркушів Wizer.me та Classkick

Дата: 07.02.2023 15:49
Кількість переглядів: 281

Інтерактивний робочий аркуш – це веб-сторінка, на якій можна розмістити навчальний матеріал і різного типу завдання для учнів. Можна завантажувати зображення і робити їх інтерактивними, додавати на них мітки з текстом, гіперпосиланнями, запитаннями, вікнами для введення тексту. Запитання можуть бути текстовими, а можуть бути у вигляді аудіофайлів. У багатьох завданнях можна задати відповіді для автоматичної перевірки. 

7 лютого 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмила Боковець провела методичну панораму з елементами інтерактиву «#Зацікавлюємо. Прийоми використання інтерактивних аркушів (Wizer.me, Classkick)».

Під час заходу Людмила Боковець розповіла про створення та використання інтерактивних робочих аркушів Classkick і Wizer.me.

Classkick – це безкоштовний додаток, який показує вчителям у режимі реального часу, що саме роблять учні та кому потрібна допомога, щоб вони могли надавати миттєвий зворотний зв'язок.

Сервіс Wizer.me створюєте неймовірно красиві цифрові робочі листи, які містять інтерактивні завдання та дозволяють вчителю швидко надавати учням зворотний зв'язок.

Вищезазначені інтерактивні аркуші можна  використовувати під час дистанційного навчання, домашніх робіт, роботи в класі на інтерактивній дошці.


« повернутися

Вхід для адміністратора