A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Особливості проведення уроків фізичної культури в умовах дистанційного та змішаного навчання

Дата: 27.02.2023 15:29
Кількість переглядів: 188

Останні три роки – роки викликів для освіти в Україні. Пандемія коронавірусу, а тепер повномасштабна війна суттєво обмежили можливість дітей фізично відвідувати школу і тим самим підштовхнули освітян до пошуку нових форм та форматів навчання.

Серед форм навчання виокремлюють дистанційне та змішане навчання.

Дистанційне навчання – сукупність інформаційних технологій та методик викладання, які передбачають здобуття освіти без фізичної присутності здобувачів у навчальному закладі.

Змішане навчання – це навчання, за якого частина пізнавальної діяльності учнів відбувається на уроці під безпосереднім керівництвом учителя, а інша – у самостійній роботі з електронними ресурсами.

27 лютого 2023 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Боковець Людмилою Іванівною у співпраці з вчителем фізичної культури філії Гребінківська ЗОШ І-ІІ ступенів № 2 Опорного закладу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 Куцеволом Захаром Валерійовичем організовано та проведено вебінар-практикум «Особливості проведення уроків фізичної культури в умовах дистанційного та змішаного навчання»

Спікер заходу Куцевол Захар Валерійович поділився особистим досвідом проведення уроків фізичної культури, педагоги громади обговорили особливості проведення уроків під час дистанційного та змішаного навчання.

  


« повернутися

Вхід для адміністратора