A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Особливості проведення уроків фізичної культури в умовах дистанційного та змішаного навчання

Дата: 27.02.2023 15:29
Кількість переглядів: 240

Фото без описуОстанні три роки – роки викликів для освіти в Україні. Пандемія коронавірусу, а тепер повномасштабна війна суттєво обмежили можливість дітей фізично відвідувати школу і тим самим підштовхнули освітян до пошуку нових форм та форматів навчання.

Серед форм навчання виокремлюють дистанційне та змішане навчання.

Дистанційне навчання – сукупність інформаційних технологій та методик викладання, які передбачають здобуття освіти без фізичної присутності здобувачів у навчальному закладі.

Змішане навчання – це навчання, за якого частина пізнавальної діяльності учнів відбувається на уроці під безпосереднім керівництвом учителя, а інша – у самостійній роботі з електронними ресурсами.

27 лютого 2023 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Боковець Людмилою Іванівною у співпраці з вчителем фізичної культури філії Гребінківська ЗОШ І-ІІ ступенів № 2 Опорного закладу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 Куцеволом Захаром Валерійовичем організовано та проведено вебінар-практикум «Особливості проведення уроків фізичної культури в умовах дистанційного та змішаного навчання»

Спікер заходу Куцевол Захар Валерійович поділився особистим досвідом проведення уроків фізичної культури, педагоги громади обговорили особливості проведення уроків під час дистанційного та змішаного навчання.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора