A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Дистанційні заняття з безпеки життєдіяльності у ЗДО «Веселка»

Дата: 28.02.2023 17:03
Кількість переглядів: 198

Здоров’я дитини – багатство родини! (народне прислів’я)

Безглуздо сперечатися з народною мудрістю. Здорові та захищені діти – радість для батьків і мета для педагогів закладів дошкільної освіти. Перші кроки до турботи про власну безпеку розпочинаються для дітей у дитячому садочку. Турботливі вихователі навчають дошкільників культурі особистої гігієни, розповідають про можливі ризики для здоров’я, знайомлять з правилами безпечної поведінки.                                                            

28 лютого 2023 року Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради разом із закладом дошкільної освіти «Веселка» запросили колег-вихователів ознайомитися з організацією роботи з безпеки життєдіяльності у закладі освіти та презентували відеозаняття для вихованців різних вікових груп.

Директор ЗДО «Веселка» Скитська Алла Олександрівна звернула увагу на пріоритетність діяльності педагогів з питань безпеки життєдіяльності вихованців. Вихователь-методист Ірклієнко Тетяна Анатоліївна поділилася досвідом роботи педагогічного колективу з кожного напряму даної роботи. А вихователі Куцевол Алла Анатоліївна, Пащенко Наталія Анатоліївна та Шовкопляс Наталія Леонідівна продемонстрували свої відеозаняття.

Запрошуємо переглянути відеозапис заходу.

   


« повернутися

Вхід для адміністратора