A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Професійної спільноти педагогічних працівників "Інструменти для створення робочих аркушів: зручно та ефективно (Wizer.me, Classkick)"

Дата: 02.03.2023 08:31
Кількість переглядів: 152

1 березня 2023 року в Центрі професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради відбулося перше офлайн-засідання професійної спільноти педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти з вдосконалення цифрової компетентності "Інструменти для створення робочих аркушів: зручно та ефективно (Wizer.me, Classkick)".

Мета діяльності: опрацювати алгоритм створення та основні практичні методи та прийоми використання інтерактивних робочих аркушів Wizer.me та Classkick  під час дистанційного та змішаного формату навчання.

Інтерактивний робочий аркуш – це веб-сторінка, на якій можна розмістити навчальний матеріал і різного типу завдання для учнів. Можна завантажувати зображення і робити їх інтерактивними, додавати на них мітки з текстом, гіперпосиланнями, запитаннями, вікнами для введення тексту. Запитання можуть бути текстовими, а можуть бути у вигляді аудіофайлів. У багатьох завданнях можна задати відповіді для автоматичної перевірки. 

Консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмила Боковець продемонструвала практичне застосування інтерактивних аркушів Wizer.me та Classkick.

Учасники професійної спільноти поділилися враженнями та обговорили способи і можливості застосування інтерактивних робочих аркушів.


« повернутися

Вхід для адміністратора