A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Подкасти на допомогу традиційним методам навчання

Дата: 02.03.2023 15:11
Кількість переглядів: 198

2 березня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степанова Алла провела для вчителів закладів загальної середньої освіти громади онлайн-зустріч у форматі творчої скарбнички на тему «Подкасти на уроках української мови та літератури: на допомогу традиційним методам навчання».

Подкастинг — актуальна інтернет-технологія, котра стала надзвичайно популярною у 21 столітті. Нині блогери пропонують широкий вибір подкастів на найрізноманітніші теми. Сучасні подкасти також можна успішно використовувати освітянам як під час проведення уроків, так і у якості домашнього завдання. Учням подкасти допоможуть, наприклад, удосконалити навички сприйняття іноземної мови на слух чи покращити вимову, нададуть можливість у вільний час знайомитися з творами художньої літератури чи прослуховувати корисну навчальну інформацію.

Консультант запропонувала вчителям для ознайомлення різні блоги подкастів: «Український культ» про нашу культуру, «Дофамін для освіти» про актуальні питання начального процесу, «Український літературний подкаст» з можливістю вивчати твори різних жанрів української та зарубіжної літератури тощо.

Запрошуємо переглянути матеріали заходу.


« повернутися

Вхід для адміністратора