A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Заняття економічного спрямування у ЗДО

Дата: 03.03.2023 15:30
Кількість переглядів: 186

"В грі розкривається перед дітьми світ, розкриваються творчі можливості особистості… Гра – величезне світле вікно, через яке в духовний світ дитини вливається життєдайний потік уявлень, понять про навколишній світ." 

В. Сухомлинський

3 березня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степанова Алла спільно із вихователем-методистом закладу дошкільної освіти «Теремок» Ященко Іриною провела онлайн-зустріч у форматі педагогічної скарбнички на тему «Економічне виховання дітей дошкільного віку в умовах освіти для сталого розвитку».

Консультант акцентувала увагу на актуальності економічного виховання дошкільників та його тісному зв'язку з формуванням моральних якостей та соціальних компетентностей. Важливу роль у розвитку економічних навичок дошкільнят повинні відігравати батьки, адже саме їхня поведінка та вчинки – то приклад для дітей.

Вихователь-методист Ященко Ірина презентувала заняття з економічного виховання у формі сюжетно-рольової гри у старшій віковій групі. Разом з Афлатунчиком дошкільнята завітали до нової крамнички, де й здійснили покупки. Діти під час заняття з’ясовували питання про ціну і якість товару та про його виробників, вчилися розрізняти товар за секціями, дізналися про важливість реклами.

Запрошуємо переглянути відеозапис заходу.


« повернутися

Вхід для адміністратора