A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Корпоративна культура Центру позашкільної освіти

Дата: 09.03.2023 14:19
Кількість переглядів: 89

"Ми живемо в суспільстві, де технології є дуже важливою частиною… нашого повсякденного життя. І всі технології починаються з іскор в чиїйсь голові. Ідея чогось, чого раніше не існувало, але одного разу буде винайдено, може змінити все."

Сатья Наделла

9 березня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степанова Алла провела онлайн-вебінар для педагогічних працівників Центру позашкільної освіти на тему "Корпоративна культура ЦПО: престижність та сучасність закладу освіти".

Корпоративна культура закладу освіти – важливий стратегічний інструмент, який дозволяє забезпечувати згуртовану роботу педагогічного колективу без жорстких адміністративних методів, передбачає вміння педагогів працювати в єдиній команді, узгоджувати свої дії, грамотно вирішувати конфліктні ситуації, доброзичливо сприймати успіх кожного члена колективу. Це той особливий стиль роботи, коли кожен ототожнює себе із своїм закладом освіти, піклується про його сучасність та престижність.

Про який навчальний заклад ми можемо впевнено сказати, що він сучасний і найкращий? Це той заклад, що має великий попит серед педагогів та учнів шкіл, працівники якого володіють сучасними техніками та технологіями, а здобуті у ньому знання та вміння будуть корисними протягом життя. Навчатися у такому закладі престижно, його радо рекомендують друзям.

Звичайно, функціонування такого закладу – це результат складної систематичної роботи кожного педагога, це поєднання планів і зусиль, чітке бачення перспективи. Коли діти замість пошуків пригод на вулицях потягнуться до позашкільного центру, вважайте – маємо результат.


Матеріали вебінару: Корпоративна культура ЦПО: престижність та сучасність закладу освіти (презентація)



« повернутися

Вхід для адміністратора