A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Практичні прийоми створення робочого матеріалу для діяльності/творчості вчителя у Canva

Дата: 14.03.2023 17:53
Кількість переглядів: 137

Нова українська школа поставила перед освітянами нові виклики щодо вміння використовувати різноманітні ресурси для підготовки до уроків, різноманітних заходів з метою заохочення та мотивації учнів, візуалізації навчального матеріалу та практичного використання ґаджетів під час уроків. Сьогодні одним з незамінних помічників для вчителів є ресурс Canva.

Сервіс Canva – це унікальний інструмент для візуалізації інформації, який до того ж має зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Сервіс має безкоштовну версію та адаптований українською мовою. А ще – це чудова можливість для створення нових інтерактивних матеріалів для будь-якого формату навчання.                                                      

14 березня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмила Боковець провела педагогічну майстерню  «Практичні прийоми створення робочого матеріалу для діяльності/творчості вчителя у Canva».

Під час заходу Людмила Боковець розповіла про можливості використання інструментів ресурсу Canva та поділиться практичними порадами для створення різнопланових матеріалів.

Активними учасниками практичної частини заходу стали  Наталія Трипуз, Яна Наріжна, Лариса Пікуль, Тетяна Богуш та Лариса Даценко.

 


  

  


« повернутися

Вхід для адміністратора