A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Робота з обдарованими дітьми у закладах освіти

Дата: 14.03.2023 18:22
Кількість переглядів: 95

"Не робіть висновок про здібності за легкістю засвоєння. Успішніше і далі йде той, хто в муках перемагає себе і труднощі. Любов до пізнання ось головне мірило."

Антуан де Сент-Екзюпері

14 березня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степанова Алла у відповідь на запит педагогів  провела зустріч у форматі онлайн-порадника для вчителів закладів загальної середньої освіти громади на тему «Як організувати систему роботи з обдарованими дітьми».

Обдарована дитина – своєрідна перлина, сяйво її здібностей та таланту доторкується до кожного, хто з нею спілкується: батьків, вчителів, однокласників, друзів. Для педагога обдарована дитина – це, в першу чергу, велика відповідальність і систематична співпраця як з дитиною, так із її батьками.

Які категорії обдарованих дітей розрізняє сучасна психологічна наука, як налагодити систему роботи з такими дітьми у закладі освіти, як спрямовувати їх на розвиток та активне використання творчих здібностей – такі питання були розглянуті під час онлайн-зустрічі.


Матеріали вебінару: Онлайн-порадник "Як організувати систему роботи з обдарованими дітьми" (презентація)



« повернутися

Вхід для адміністратора