A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Впровадження нових форм і методів проведення уроків фізики в умовах дистанційного і змішаного навчання

Дата: 17.03.2023 17:42
Кількість переглядів: 140

Дистанційне навчання – сукупність інформаційних технологій та методик викладання, які передбачають здобуття освіти без фізичної присутності здобувачів у навчальному закладі.

Змішане навчання – це навчання, за якого частина пізнавальної діяльності учнів відбувається на уроці під безпосереднім керівництвом учителя, а інша – у самостійній роботі з електронними ресурсами.

17 березня 2023 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмилою Боковець у плідній співпраці з вчителем фізики Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 Юрченком Сергієм Миколайовичем організовано та проведено вебінар з елементами практикуму «Впровадження нових форм і методів проведення уроків фізики в умовах дистанційного і змішаного навчання».

Спікер заходу Юрченко Сергій Миколайович розповів про особливості проведення уроків фізики в умовах дистанційного та змішаного навчання, поділився практикою використання різноманітних онлай-ресурсів, сервісів та середовищ на свої уроках.


Матеріали вебінару: Впровадження нових форм і методів проведення уроків фізики в умовах дистанційного і змішаного навчання (презентація)

Відеозапис заходу


  


« повернутися

Вхід для адміністратора