A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Формування природничо-екологічної компетентності у дітей дошкільного віку

Дата: 21.03.2023 17:58
Кількість переглядів: 183

"Природа – колиска дитячої думки." 

В. Сухомлинський  

21 березня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степанова Алла спільно з вихователькою ЗДО «Сонечко» Кононенко Ольгою Андріївною  провели онлайн-зустріч для директорів та вихователів закладів дошкільної освіти громади у форматі майстерки з формування природничо-екологічної компетентності на тему «З насінини в певний строк виростає малий росток».

З самого раннього віку дитина емоційно реагує на оточуюче природне довкілля, ніщо не проходить поза її увагою.  Адже кожного дня маленька дитина росте і відкриває для себе світ. А у процесі дослідницької та ігрової діяльності здобуваються необхідні знання, формується ціннісне ставлення до природи.

Учасники зустрічі мали змогу переглянути заняття у різновіковій групі. Діти разом з вихователькою Кононенко О.А. розмірковували над тим, які зміни відбуваються в природі з настанням весни, вчилися висаджувати у ґрунт зернятка гороху та пророщувати  насіння вівса. Для маленьких дослідників заняття було цікавим та змістовним.

Запрошуємо переглянути відеозапис заходу.


« повернутися

Вхід для адміністратора