A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Вступнику 2023: підготовка до НМТ

Дата: 22.03.2023 15:53
Кількість переглядів: 75

"Вчися, бо в перипетіях життя тільки знання залишаться завжди з тобою."

Насір Хосров

22 березня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степанова Алла провела зустріч у форматі онлайн-порадника для класних керівників випускних класів та вчителів-предметників закладів загальної середньої освіти громади на тему «Вступнику 2023: підготовка до НМТ».

Найкращий спосіб успішно підготуватися до національного мультипредметного тесту – це старанно навчатися протягом кожного дня, усвідомлюючи важливість здобуття освіти. Саме цей пункт буде найпершим у сучасному кейсі ресурсів підготовки до НМТ.

У лютому 2023 року Міністерство освіти і науки України запропонувало майбутнім випускникам використовувати потенціал онлайн-платформи «iLearn» від громадської спілки «Освіторія» для підготовки до НМТ. Дана платформа запустила серію безоплатних щотижневих вебінарів з української мови, історії України, математики, фізики, біології, хімії та англійської мови. Учні мають можливість не лише повторити матеріал, а й поставити запитання викладачам та перевірити знання завдяки тестуванню.


Матеріали онлайн-порадника: Онлайн-порадник Вступнику 2023: підготовка до НМТ (презентація)


« повернутися

Вхід для адміністратора