A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Розвиток логічного мислення школярів у математичному світі

Дата: 28.03.2023 17:11
Кількість переглядів: 86

"Найважливіше завдання цивілізації – навчити людину мислити."

Т. Едісон

Сьогодні перед учителем  постає завдання: навчити учнів мислити, виробити в молодших класах стійкий інтерес до знань і прагнення самостійно опанувати їх та навчити свідомо застосовувати здобуті знання на практиці.

Особливістю логічних умінь є те, що учень повинен не тільки аналізувати, синтезувати, порівнювати, абстрагувати, узагальнювати, але і мислити, робити висновки, встановлювати причинно-наслідкові зв'язки між фактами, процесами, явищами, погоджуючи їх із законами логіки. 

28 березня 2023 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмилою Боковець у плідній співпраці з вчителькою початкових класів Тарасівської гімназії Гребінківської міської ради Волик Тетяною Володимирівною організовано та проведено онлайн-майстерку «Розвиток логічного мислення школярів у математичному світі».

Спікер заходу Волик Тетяна Володимирівна поділилася з учасниками заходу власним практичним досвідом застосовуння різноманітних методів, завдань та вправ для розвитку логічного мислення учнів.


Матеріали заходу: Логічне мислення в математичному світі (презентація)


  


« повернутися

Вхід для адміністратора