A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Робоча зустріч учасників професійної спільноти «Використання подкастів у освітньому процесі»

Дата: 29.03.2023 16:07
Кількість переглядів: 101

"Потрібно лише уявити, як під час пробіжки чи прогулянки замість музики ви слухаєте аудіофайл з корисною інформацією. Нічого, начебто, не змінилося – ті ж навушники, той же плеєр, але час проходить з користю." 

Анастасія Ковальова, авторка подкастів на «Суспільному»

Продовжує свою роботу професійна спільнота педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради «Використання подкастів у освітньому процесі». Учасники спільноти опановували різні відповідні інтернет-ресурси, створювали власні подкасти, з’ясовували ступінь зацікавленості учнів у даному форматі роботи.

Тож під час зустрічі, яка відбулася 28 березня 2023 року у Центрі професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради, вчителі презентували свої ідеї, ділилися враженнями та першими результатами роботи. Як виявилося, створення подкастів – досить захоплююча і цікава справа. Звичайно, на даному етапі не варто розкривати таємниці творчого процесу, адже він продовжується і до роботи активно долучилися школярі. Консультант ЦПРПП Степанова Алла побажала педагогам-учасникам спільноти успішно реалізувати творчі задуми і отримати насолоду від нового виду діяльності.


« повернутися

Вхід для адміністратора