A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Інноваційні технології в організації освітнього процесу в ЗДО

Дата: 03.04.2023 15:06
Кількість переглядів: 99

"Навчання й досі розуміють лише як розвиток розуму, в той час коли воно має стати джерелом сил для оновлення та творення."

Марія Монтессорі

Складно уявити сучасне життя без стрімкого розвитку науково-технічного прогресу. Зміни, які раніше готувалися протягом століть чи десятиліть, нині відбуваються всього за кілька років. Саме тому ми говоримо нині про інновації.

Освіта – невід’ємна складова життя, тому вона активно реагує на виклики сучасності. Бути нудним, боятися змін – це не відповідає вимогам нашого часу. Сміливо рухатися вперед, брати з минулого найкращий досвід, осучаснювати його, будувати освіту як джерело формування життєвих компетентностей на основі здобутих знань, створювати власні проєкти, розробляти авторські програми – це має бути нормою для педагога ХХІ століття.

3 квітня 2023 року педагогічні працівники закладів дошкільної освіти нашої громади мали можливість ознайомитися з авторським проєктом вихователя ЗДО "Веселка" Левченко Тетяни Володимирівни під назвою "Таємниці жовтого кольору". Проєкт був реалізований протягом тижня, до участі у ньому активно долучилися батьки вихованців. Кожен день був наповнений однією ідеєю, а ще – яскравими емоціями та новими відкриттями. Кожного дня діти разом з вихователем перегортали сторінки цікавої життєвої книги.

Консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степанова Алла побажала автору проєкту знаходити вдалі креативні рішення, впевнено здійснювати творчі задуми. Адже наші маленькі дошкільнята – це величезний потенціал для пошуків та втілення нових педагогічних задумів та відкриттів.

Пропонуємо переглянути відеозапис заходу.


« повернутися

Вхід для адміністратора