A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Читання: обов′язок, насолода чи життєва необхідність

Дата: 27.04.2023 17:05
Кількість переглядів: 96

"Книги найкращі друзі. До них можна звертатися у  тяжкі хвилини життя. Вони ніколи не зрадять".  

Альфонс Доде

27 квітня 2023 року відбувся онлайн-симпозіум на тему «Читання: обов’язок, насолода чи життєва необхідність», організований Центром професійного розвитку педагогічних працівників спільно з Овсюківською гімназією Гребінківської міської ради.

Вчителі української мови та літератури Лисокобилка Світлана Іванівна, Середа Ксенія Василівна та вчителька початкових класів Калайтан Надія Євгенівна щедро поділилися із присутніми своїми думками, педагогічними знахідками та цікавими методичними родзинками щодо практики заохочення учнів до читання. Адже читання – це надійний ключ до багатьох потрібних життєвих необхідностей. Це і вміння здобувати, сприймати та аналізувати інформацію, вміння думати, порівнювати, співпереживати. Це поштовх до наповнення себе новими ідеями, можливість випробувати незвичну роль. А ще це чудовий шанс отримати надійного друга і порадника.

До обговорення цієї актуальної теми долучилися також учні 11 класу Гребінківської гімназії Марія Бровар та Ілля Михайліченко. Цікаво та важливо було послухати тих, заради кого ми працюємо. Адже сучасна молодь креативна і відверта та має свій погляд на освітянські питання.

Запрошуємо переглянути відеозапис зустрічі.


« повернутися

Вхід для адміністратора