A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Нове Положення про атестацію педагогів: зміни, в чому?

Дата: 01.05.2023 10:52
Кількість переглядів: 668

МОН тривалий час працювало над новим Положенням про атестацію педагогічних працівників (далі  нове Положення). Оскільки реєстрація відбулася в останні дні минулого року, то документ не ввели в дію з дня реєстрації й вирішили її відтермінувати. Положення про атестацію педагогічних працівників, затверджене наказом МОН від 09.09.2022 № 805, набере чинності 1 вересня 2023 року.

Нове Положення не змінило ключових речей: атестація є обо­в’я­зковою і її слід проходити раз на п’ять років. Кваліфікаційні категорії та педагогічні звання, присвоєні до наб­рання чинності нового Положення, дійсні до атестації педагогічних працівників, проведеної згідно з ним.

Зміни в Положенні були висвітлені та обговорені на вебінарі «Нове положення про атестацію педагогів: зміни, в чому?», який провела Наталія Олійник, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради 28 квітня 2023 року з метою ознайомлення та завчасної підготовки до атестації освітян в новому 2023-2024 навчальному році.


Матеріали заходу:

Нове положення про атестацію (презентація) 

Атестація педагогічних працівників: що змінить нове Положення (освітній проект "На Урок")

Відеозапис вебінару



« повернутися

Вхід для адміністратора