A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Формування життєвих компетентностей учнів на уроках та у позакласній роботі

Дата: 02.05.2023 15:54
Кількість переглядів: 88

"Лише той Учитель, хто живе так, як навчає". 

Г. Сковорода

2 травня 2023 року Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради спільно з вчителем української мови та літератури Гребінківської гімназії, класним керівником 11-А класу Щербаком Володимиром Олександровичем організував та провів зустріч на тему "Формування в учнів життєвої компетентності як психологічної умови повноти самореалізації особистості й досягнення нею вершин самоздійснення".

Класний керівник для багатьох учнів залишається у пам’яті на все життя. Його згадують по-різному. Якщо спогади викликають добру посмішку, зігрівають душу водночас теплом і тугою за шкільними роками, це означає, що вчитель і класний керівник став частинкою життя. Такий педагог зумів зробити кожен шкільний день новим і цікавим, насиченим несподіванками, незабутніми  враженнями.

Як організувати позакласну роботу так, щоб вона не зводилася до стандартних повчань і водночас була виховною та націленою на творчість і саморозкриття, як залучити до участі у ній батьків та посадовців, котрі стали б небайдужими зацікавленими партнерами – саме про це розповів під час онлайн-зустрічі вчитель і класний керівник Володимир Олександрович Щербак.


  

  

  


« повернутися

Вхід для адміністратора