A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Психолого-педагогічна  підтримка учнів молодших класів у разі повітряної тривоги: дієві методи та цікаві ідеї

Дата: 09.05.2023 15:43
Кількість переглядів: 107

Наразі всі громадяни України перебувають у складному психоемоційному стані та потребують підтримки і допомоги. Зокрема, це стосується і дітей молодшого шкільного віку, для яких власне сигнал повітряної тривоги та перебування в укритті вже може бути психотравмувальним чинником.

Через напруження учні можуть проявляти різні реакції: від гіперактивності до погіршення загального стану. Тому для педагогів надзвичайно важливими на сьогодні є як підвищення стресостійкості, так і оволодіння інструментарієм психолого-педагогічної підтримки здобувачів освіти. 

9 травня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмила Боковець провела творчу скарбничку «Психолого-педагогічна  підтримка учнів молодших класів у разі повітряної тривоги: дієві методи та цікаві ідеї».

Людмила Боковець розповіла учасникам заходу про дієві методи та інструменти  психолого-педагогічної підтримки учнів молодших класів під час  повітряної тривоги.


Матеріали заходу: 

Психолого-педагогічна  підтримка учнів молодших класів у разі повітряної тривоги: дієві методи та цікаві ідеї (презентація)

Активності для учнів та учениць у бомбосховищах шкіл (порадник для вчителів)



« повернутися

Вхід для адміністратора