A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Формування глобальної компетентності школярів як запоруки успішності молоді в сучасному світі

Дата: 12.05.2023 14:33
Кількість переглядів: 81

Поняття глобальної компетентності досить нове та багатостороннє. Воно передбачає процес здобуття ґрунтовних знань і розуміння міжнародних процесів, навички комунікації з людьми з різними мовними і культурними традиціями, здатність до швидкого навчання та орієнтування в інформаційному просторі.

В умовах світу, який невпинно змінюється, шкільна освіта не може бути осторонь. Завдяки технічному розвитку з’явилися нові вимоги до навчального процесу та відкрилися чудові можливості обміну досвідом та співпраці з іншими країнами.

Глобальну компетентність необхідно розвивати для гармонійного життя в мультикультурних спільнотах, для ефективного та відповідального використовуваня медіа-платформ, підтримки цілей сталого  розвитку.

Глобальна компетентність – перший крок до нового сучасного суспільства.

12 травня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмила Боковець провела обсерваторію педагогічних ідей «Формування глобальної компетентності школярів як запоруки успішності молоді в сучасному світі».


Матеріали заходу: Формування глобальної компетентності школярів як запоруки успішності молоді в сучасному світі (презентація)



« повернутися

Вхід для адміністратора