A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Освіта під час війни. Презентація результатів дослідження якості організації освітнього процесу у 2022-2023 н.р. у закладах освіти Гребінківської міської ради. Рекомендації ДСЯО України щодо подолання освітніх втрат

Дата: 16.05.2023 16:15
Кількість переглядів: 124

Освітні втрати ‒ це прогалини у знаннях і навичках, які виникають в учнівства під час освітнього процесу у порівнянні зі стандартами освіти та очікуваними результатами навчальних здобутків.

16 травня 2023 року працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради: директор Олійник Наталія Вікторівна та консультант Боковець Людмила Іванівна провели онлайн-захід для керівників та вчителів закладів освіти Гребінківської міської ради «Освіта під час війни. Презентація результатів дослідження якості організації освітнього процесу у 2022-2023 н.р. у закладах освіти Гребінківської міської ради. Рекомендації ДСЯО України щодо подолання освітніх втрат».

Під час заходу педагоги громади отримали інформацію та детальний аналіз результатів дослідження освітнього процесу за 2022-2023 н.р. у закладах освіти Гребінківської міської ради.

Також учасників заходу було ознайомлено з рекомендаціями Держаної служби якості освіти щодо подолання освітніх втрат та висвітлено основні шляхи, кроки  та стратегії запобігання виникненню освітніх прогалин та розривів.


Матеріали онлайн-заходу: Презентація 1, Презентація 2


  


« повернутися

Вхід для адміністратора