A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Серпень 2023: готуємося до нового навчального року

Дата: 17.07.2023 10:26
Кількість переглядів: 110

Шановні керівники та педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти! У рамках підготовки до нового навчального року ви маєте можливість стати учасниками цікавих та актуальних заходів, отримати корисну інформацію та методичні матеріали, пройти навчання та підвищити кваліфікацію.

Для педагогічних працівників ЗЗСО: з 15 по 22 серпня ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з ДЗВО «Університет менеджменту освіти» та видавництвом «Видавничий дім «Освіта» проводять літню дистанційну сесію «STEM-школа – 2023». Понад тридцять спікерів поділяться своїми ідеями, досвідом та практичними кейсами методичних матеріалів. Участь у літній дистанційній сесії «STEM-школа – 2023» безоплатна.

 

Для отримання більш детальної інформації перейдіть, будь ласка, за посиланням https://imzo.gov.ua/events/litnia-dystantsiyna-sesiia-stem-shkola-2023/

 

Для керівників ЗЗСО: з 17 по 23 серпня Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» в режимі онлайн проводить цикл семінарів за наступним планом:

17 серпня – «Стратегія розвитку як складова управління ЗЗСО»;
21 серпня  – «Створення безпечного і здорового освітнього середовища ЗЗСО»;
23 серпня  – «Автономія ЗЗСО і якість освіти».

 

Для отримання більш детальної інформації перейдіть, будь ласка, за посиланням  https://imzo.gov.ua/events/tsykl-seminariv-dlia-kerivnykiv-zakladiv-zahal-noi-seredn-oi-osvity/

 


« повернутися

Вхід для адміністратора