A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Батьківські збори: цікаво, (не)нудно та впевнено

Дата: 22.09.2023 15:11
Кількість переглядів: 47

Нова українська школа – це той заклад освіти, до якого приємно ходити учням та відвідувати який подобається батькам. Адже серед концептуальних засад діяльності такого закладу – дитиноцентризм та педагогіка партнерства. Тож нова українська школа потребує оновленого формату батьківських зборів. На сторінках інтернет-ресурсів педагоги активно діляться незвичними та цікавими форматами зустрічей з батьками учнів та вихованців.

Сучасні «нушівські» батьківські збори мають виконувати командоутворюючу функцію. Тож і будуватися вони повинні на принципах ефективної партнерської взаємодії, а активними учасниками зборів можуть бути не тільки батьки, а й  учні.

Нині інформативну функцію батьківських зборів перебрали на себе соціальні мережі, нагальні проблеми шкільного життя розглядаються у шкільних чатах. Саме тому важливо знайти нові форми взаємодії з усіма учасниками освітнього процесу. З цією метою 22 вересня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степанова Алла провела зустріч у форматі онлайн-порадника для класних керівників закладів освіти на тему «Батьківські збори: цікаво, (не)нудно та впевнено Або сучасні форми взаємодії педагогів з батьками учнів та вихованців». Під час заходу вчителі ознайомилися з різними форматами проведення зустрічей з батьками, а саме: тренінги для спільного зростання, батьківські читання, майстер-класи, діалоги.                      

Матеріали заходу:

Батьківські збори: цікаво, (не)нудно та впевнено Або Сучасні форми взаємодії педагогів з батьками учнів та вихованців (презентація)


« повернутися

Вхід для адміністратора