A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Фінансова автономія#практичний кейс

Дата: 20.10.2023 17:12
Кількість переглядів: 118

Фінансова автономія ЗО – це не лише самостійність і незалежність у діях з фінансових питань, а й відповідальність для керівника ЗО. Потрібні міцні навички управління, команда, яка готова підтримати, а головне – спроможність узяти на себе відповідальність за результат рішень. Починаємо з практичної підготовки проектів документів, необхідних для ведення бухгалтерського обліку.

20 жовтня 2023 року директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Наталія Олійник провела онлайн-захід «Фінансова автономія#практичний кейс» в рамках «Творчий інтенсив керівників ЗО». Учасники заходу практично опрацювали документи ЗО, в які вносяться зміни та доповнення та створюються вперше на підставі введення фінансової автономії в освітні заклади. Обговорили проблемні та актуальні питання, які виникають на підготовчому етапі.

Керівники ЗО продовжать роботу над внутрішніми документами закладів з постійною консультативною підтримкою фахівців Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради.

Матеріали заходу:

Матеріали щодо впровадження фінансової автономії для ознайомлення (за запитом)

Документи, які створює (або вносить зміни) керівник ЗО при переході закладу на фінансову автономію


« повернутися

Вхід для адміністратора