A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Психологічна підтримка учасників освітнього процесу у ЗДО

Дата: 24.10.2023 17:25
Кількість переглядів: 102

Війна в Україні стала стресом для багатьох учасників освітнього процесу. Саме тому важливим є вміння педагогічних працівників надавати психологічну допомогу та підтримку дітям, колегам, батькам. Така підтримка дозволяє зняти емоційне напруження, створює сприятливу атмосферу для навчання чи роботи.

24 жовтня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степанова Алла презентувала початок проведення серії міні-тренінгів щодо психологічної підтримки учасників освітнього процесу у закладах дошкільної освіти громади.

Учасники першої онлайн-зустрічі – педагоги закладів дошкільної освіти «Барвінок», «Веселка» та «Ромашка». Вихователі Сердюк Ніна Петрівна, Мороз Ірина Анатоліївна (ЗДО «Веселка») та Козло Тетяна Віталіївна (ЗДО «Ромашка») продемонстрували, як можна використовувати у роботі з вихованцями картки сили, запропоновані дитячою психологинею Світланою Ройз як діагностичний та терапевтичний інструмент для зняття стресу. А вихователь Рудик Тетяна Іванівна (ЗДО «Барвінок») провела міні-тренінг для колег, запропонувавши до виконання прості, але дієві психологічні вправи.

Нам усім слід навчитися опановувати себе в стресових ситуаціях, щоб залишатися підтримкою для інших і продовжувати працювати на благо України.

Відеозаписи заходів: ЗДО "Барвінок", ЗДО "Ромашка", ЗДО "Веселка"


« повернутися

Вхід для адміністратора